Let's Measure Our Water Footprint (Su Ayak İzimizi Ölçelim) adlı eTwinning Projesi Rap Şarkımız

26.06.2020 289

Şarkımızı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz:

Türkiye,Polonya, Portekiz, İspanya ve Romanya ülkelerinden dahil olan 22 okulun katılımıyla Let's Measure Our Water Footprint (Su Ayak İzimizi Ölçelim) adlı eTwinning projesi gerçekleşiyor. Projede görev alan okullar 5 Haziran Dünya Çevre Günü amacıyla ortak bir rap şarkısı hazırladı. Ve projede görev alan okulların öğrencileri bu şarkıyı seslendirdi.  İngilizce Öğretmeni Ayşe Burcu Öğüçbilek yürütücülüğünde pandemi sürecinde uzaktan eğitim ile okulumuz 7A sınıfı öğrencilerinden M.Başaran rap şarkısında yer aldı.5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında yayımlanan şarkıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

26-06-2020