UEDFOR 2021'e okulumuz poster sunumuyla katıldı

14.06.2021 242

Disiplinler arası pek çok çalışmanın yer aldığı Uedfor 2021'de okulumuz e twinning çalışması poster sunumuyla katılım sağladık. Edirne'de gerçekleşen Uedfor'da  3 gün boyunca sözlü bildiri, atölye ve poster çalışmaları yer aldı. Ulusal ve Uluslararası kurumlardan gelen öğretmenlerle bilgi paylaşımı yapıldı. Biz de okulumuz olarak ilçede yürüttüğümüz 'Slow The Flow (Akışı Yavaşlat)' isimli e twinning çalışmasıyla katıldık. Çalışmanın içinde öğrencilerimiz ve Polatlı'dan diğer okullardan proje yürütücüsü öğretmenlerle gerçekleştirdiğimiz su bilinci temalı çalışmalar yer aldı. Yaptığımız çalışmaları yaygınlaştırma ve farklı çalışmalara katkıda bulunma amaçlı Uedfor 2021'de paylaşımda bulunduk. Daha sonra sunumunu gerçekleştirdiğimiz poster çalışmamızı okulumuz e twinning köşesine astık.

14-06-2021